Let op. Deze wet is vervallen op 1 januari 2015. U leest nu de tekst die gold op -.

Besluit correctiefactoren runderen A

Uitgebreide informatie
Besluit correctiefactoren runderen A
Het bestuur van het Productschap Vee en Vlees heeft,
gelet op artikel 8, tweede lid, sub d en g, van de Verordening slachting, weging en classificatie slachtrunderen 1997,
op 12 april 2000 vastgesteld het navolgende
BESLUIT
Artikel 1
Dit besluit neemt de terminologie van de Verordening slachting, weging en classificatie slachtrunderen 1997 over.
Artikel 2
De volgende correctiefactoren worden vastgesteld:
  KOUD GESLACHT GEWICHT WARM GESLACHT GEWICHT
Lever 3,50 kilogram 3,57 kilogram
Nier 0,25 kilogram 0,255 kilogram
Nieren 0,50 kilogram 0,51 kilogram
Niervet 3,50 kilogram 3,57 kilogram
Staart blank 0,50 kilogram 0,50 kilogram
Staart rosé 0,70 kilogram 0,70 kilogram
Artikel 3
Dit besluit kan worden aangehaald als “Besluit correctiefactoren runderen A” en treedt in werking op de dag na die van haar publicatie en werkt terug tot 1 januari 2000.
Voor het bestuur,
voorzitter
secretaris
Inhoudsopgave
Artikel 1
Artikel 2
Artikel 3
Geschiedenis

Geschiedenis-overzicht